Badkamerrenovatie

Bent u van plan om uw badkamer te vernieuwen? Op zoek naar een nieuw verwarmingstoestel dat ook voor warm sanitair water zorgt?

Bij Traen Technics kunt u terecht voor de volledige afbraak en verwijdering van uw oude badkamer. Wij voeren alle sanitaire aanpassingen uit en monteren uw gekozen badkamermeubels. Daarnaast zorgen wij voor vakkundige muurbetegeling en vloerbekleding. In combinatie met uw nieuwe verwarmingsketel bieden wij een ruime keuze aan badkamerradiatoren.

Overweegt u comfortabele vloerverwarming in uw nieuwe badkamer? Bij een grote renovatie waarbij de vloer wordt vervangen, is de installatie van vloerverwarming zeker de moeite waard. Dit zorgt voor extra ruimte en maakt uw nieuwe badkamer nog gerieflijker in gebruik.

Van sanitair tot cv op mazout of gas

Heeft u enkel een sanitair onderdeel zoals een douche of bad dat vervangen moet worden? Of wilt u alleen nieuwe radiatoren met ruimte voor het drogen van handdoeken? Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen.

Onze diensten omvatten:

  • Installatie van nieuwe mazout- of gasketel
  • Plaatsen van elektrische boilers
  • Vernieuwen van sanitair: toiletten, kraanwerk, inloopdouches, bad, enz.
  • Plaatsen van vloerverwarming of nieuwe radiatoren
  • Installeren van badkamerventilatie
  • Plaatsen van waterverzachters op de waterleiding


Neem snel contact met ons op voor een bezoek bij u ter plaatse en leg uw renovatieplannen aan ons voor. Bij Traen Technics zorgen wij voor een vakkundige en efficiënte uitvoering van al uw badkamer- en verwarmingsprojecten.

Mazoutketels Arrow

Duurzame mazoutketels en condensatieketels

Gasketels Arrow

Zuinige hoogrendementsketels op aardgas

Duurzame energie Arrow

Diverse energie- en klimaatoplossingen

Ventilatiesystemen Arrow

Een aangenaam binnenklimaat voor elke ruimte

Elektriciteitswerken Arrow

Elektrische installaties en HVAC-diensten