Installatie van cv op gas

Ook voor de installatie van centrale verwarming op gas kan u bij ons terecht. Wij plaatsen gascondensatieketels en alle toebehoren, zoals radiatoren en thermostaten, vakkundig voor een duurzaam gebruik en een perfecte temperatuurregeling in uw woning of kantoor.

De huidige condenserende gasketels bieden een heel zuinig gebruik en hoog rendement doordat ze het gas omzetten in warmte en zoveel mogelijk restwarmte halen uit de rookgassen. Op die manier daalt uw verbruik en energierekening aanzienlijk. Door over te schakelen van een oude gasinstallatie naar een condenserende gasketel kan u tot 35% besparen.

Uw voordelen van een centrale verwarming op aardgas:

 • Geen nood aan een opslagtank voor brandstof
 • Hoog rendement en zuinig verbruik
 • Gebruik van een milieuvriendelijke energiebron
 • Aanbod van een ruim assortiment merken en types in compacte afmetingen

  Gebruikte u voordien een mazoutketel en wenst u nu overstappen op aardgas? Geen nood. Als expert in beide verwarmingstypes, begeleiden wij u in de overgang naar gas en zorgen indien nodig voor een combinatie van het sanitair warm water met uw nieuwe ketel. Verder is de keuze aan u om uw oude stookolietank te verwijderen of inert te laten maken.

  Onderhoud en herstelling van gasketels

  U kan Traen Technics contacteren voor zowel onderhoud als herstellingen. Ons technisch team is door regelmatige opleiding en ervaring vertrouwd met zowel de traditionele als de nieuwste hoogrendementsketels.

  Na een grondige onderhoudsbeurt van uw gasketel krijgt u van onze erkende techniekers een wettelijk reinigings- en verbrandingsattest. Zo bent u in orde met de wettelijke verplichting om uw toestel (vanaf 20 kW) tweejaarlijks van onderhoud te voorzien.

  Maar een onderhoud en correcte afstelling van uw toestel biedt u voor nog heel wat andere voordelen. Zo wordt het rendement en de levensduur van uw verwarmingsinstallatie verlengd en is er minder kans op defecten en een verlaagd risico op CO-vorming. Een goed onderhouden gasketel kent bovendien een propere en milieuvriendelijkere verbranding.

  Badkamerrenovaties Arrow

  Van nieuw sanitair tot vloerverwarming

  Mazoutketels Arrow

  Duurzame mazoutketels en condensatieketels

  Tankcontroles Arrow

  Ondergrondse tanks tot 5.000 liter

  Tankverhuur Arrow

  Bovengrondse tanks en werftanks te huur