Over ons

Van smeermiddelen tot verwarmingsinstallaties

De firma Traen Gebroeders is ontstaan eind de jaren 1930, met ls activiteit de verkoop van olie- en smeermiddelen. Na de oorlogsjaren werd daaraan het leveren van huisbrandolie en diesel toegevoegd.

In de loop van de jaren vijftig werd gestart met het onderhouden en herstellen van mazoutverwarmingsketels. Aangezien centrale verwarming op mazout aan een grote opmars bezig was en de vraag steeds groeide, werd het technische team uitgebreid.

Vanaf de jaren 1980 legde het bedrijf zich ook toe op verwarmingsinstallaties die werken op aardgas, de installatie van elektrische boilers, mazouttankcontrole en het herstellen van verwarming- en waterleidingen.

Expert voor alles aangaande warmte en water

In 2005 werd Traen Gebroeders overgenomen door de firma Mazout Expres. Gespecialiseerd in het leveren van huisbrandolie, diesel- en olieproducten, vormde de nieuwe zusteronderneming, herdoopt tot Traen Technics, een logische uitbreiding op de diensten van Mazout Expres.

Traen Technics vormt de dag van vandaag binnen dit groter geheel het aanspreekpunt voor alles aangaande ‘warmte en water’ in de woning. Naast het installeren van centrale verwarmingsketels staat het bedrijf eveneens in voor badkamerrenovatie, vervangen van sanitaire installaties, radiatoren, ventilatie, en het plaatsen van vloerverwarming.

Als verwarmingsinstallateur levert Traen Technics kwaliteit, en dit zowel in de toestellen die geplaatst worden als de diensten die geleverd worden. Het team van technici steunt op jaren ervaring en vakkennis van de werking van verwarmingsketels van diverse merken, en is door voortdurende opleiding op de hoogte van de nieuwste technologische toepassingen op het vlak van verwarming.