Badkamerrenovaties

Traen Technics voert uw badkamerrenovatie uit van A tot Z. In combinatie met een nieuwe verwarmingsketel op mazout of gas bieden wij u een grote keuze in radiatoren, of staan in voor de installatie van vloerverwarming.

Mazoutketels

Nood aan een nieuwe verwarmingsketel op mazout? Wij bieden u een ruime keuze aan hedendaagse toestellen en zuinige condensatieketels. Ook voor een correcte afstelling, onderhoud of reparatie kan u bij ons aankloppen.

Gasketels

Wij installeren uw centrale verwarming op gas vakkundig voor een zuinig verbruik en een perfecte temperatuurregeling in uw woning of kantoor. Ook voor een onderhoud of reparatie van uw gasketel kan u bij ons terecht.

Van verwarmingsketels tot nieuwe badkamers

Als verwarmingsinstallateur leveren wij kwaliteit, en dit zowel in de toestellen die geplaatst worden als de diensten die geleverd worden. Ons team van technici steunt op jaren ervaring en vakkennis van de werking van verwarmingsketels op mazout en gas, en is door voortdurende opleiding op de hoogte van de nieuwste technologische toepassingen op het vlak van verwarming.

Traen Technics is het aanspreekpunt voor alles aangaande warmte en water in uw woning.

Wat we doen

Badkamerrenovaties Arrow

Van nieuw sanitair tot vloerverwarming

Mazoutketels Arrow

Duurzame mazoutketels en condensatieketels

Gasketels Arrow

Zuinige hoogrendementsketels op aardgas

Tankcontroles Arrow

Ondergrondse tanks tot 5.000 liter

Tankverhuur Arrow

Bovengrondse tanks en werftanks te huur

Vraag uw gratis prijsvoorstel vandaag nog aan

Prijsvoorstel Arrow