Tankcontrole

Zowel bovengrondse, als ondergrondse mazout- en brandstoftanks, kunnen door ons van een grondige controle worden voorzien. Indien uw tank in goede staat vertoeft, ontvangt u van ons een attest en groene dop. Sinds augustus 2003 moeten ondergrondse tanks verplicht gekeurd worden en uitgerust zijn met een groene dop.

Wij voeren controles uit op particuliere tanks met een inhoud tot 5.000 liter. Deze controle dient elke vijf jaar plaats te vinden. Indien uw ondergrondse tank in een beschermingszone ligt dan bent u tot een jaarlijks onderzoek verplicht, aangezien er speciale voorschriften gelden inzake de bescherming van grondwater.

Wordt er bij de controle een lek of defect aangetroffen? Wij adviseren u uitvoering over de opvolging en bieden u herstelling of vervanging van de defecte tank aan in combinatie met het overhevelen van eventuele brandstof en de huur van een tijdelijke vervangtank.

Wenst u geen vervanging en kiest u voor de verwijdering van de tank? Dan verwijzen wij u naar een vaste gespecialiseerde samenwerkingspartner die dit voor u kan uitvoeren.

Badkamerrenovaties Arrow

Van nieuw sanitair tot vloerverwarming

Mazoutketels Arrow

Duurzame mazoutketels en condensatieketels

Gasketels Arrow

Zuinige hoogrendementsketels op aardgas

Tankverhuur Arrow

Bovengrondse tanks en werftanks te huur